Mera jag!

Gammal/Ny
.
Bytte "profilbild" idag... Tyckte inte alls att den förra bilden var jag, medans den nya är det mycket mycket mer! Lite mysig sådär! Haha, nej jag skoja. Men den speglar min personlighet bättre. Plus att jag störde mig på att jag har spiiikrakt hår, och det har jag ALDRIG!
.
Imorgon blir det ingen skola heller, fast jag börjar bli bättre. Men jag ska på begravning 12, så jag hade ändå bara hunnit med två lektioner.
Min Farfar gick ju bort för någon månad sedan, så nu blir det som sagt begravning, och sen att umgås med familj och släkt. Så blir nog ingen bloggning imorgon. Puss ♥
.
Update: Det första min kusin sa när hon såg bilden: "Den där till höger ser inte ut som du Fanny!" Så det kanske är jag som tror att jag ser ut så, medans jag i själva verket ser ut som något helt annat. En lite gris kanske!

Bare Shoulders

 

 

 

Såg den första bilden på lookbook för några veckor sedan, och jag blev helt kär! Titta så snyggt det är med en jeansskjorta, utan axlar! Jag döör. Fast jag tror att "hålen" var lite snyggare på bilden nedan... Vad tycker ni?

Jag har faktiskt en jeansskjorta hemma som jag inte använder, för den är alldeles för lång, men om jag fixar till axlarna och kanske klipper av den lite, så blir den blir skit snygg!


Glajjor

Lindex 79:- (Inte hundra på det)


Min vackra vän Linnea ville att jag skulle visa upp mina ganska så nya glajjor lite bättre, så då gör jag det!

Som ovan ser de alltså ut, och det är jätte sköna och snygga! Dock så tycker ju jag själv att jag ser ut som ett miffo i alla solglasögon, men det måste jag komma över!

 

Jag får också be om ursäkt att jag inte bloggat på de senatse två dagarna, men jag är fortfarande sjuk och har haft feber (inte idag, tack och lov), och då är det inte så kul att blogga... Men jag SKA bli frisk snart! Kommer missa en hel vecka av skolan, och det behövdes inte. Skit!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Känner mig äcklig...


25 years old and knitted

(Blev tyvungen att gömma mig bakom ett par hyfsat nya solisar från Lindex, eftersom att mitt matta ansikte med röda ögon inte är så vackert just nu...)

 

Titta på denna fina stickade tröja! Hade helt glömt bort att den existerade där längst inne i garderoben...

Mormor stickade den till mamma för cirkus 25 år sedan, så den är väl använd, len och mjuk. Inte stickig alls! Åker på snarast.

 

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, och försöka sova bort det här äckliga viruset! Snorig puss!♥

 


London baby!

Bilder tagna i september 2010


Storbrittaninen, England, London. Förra året så åkte jag och mamma dit. Fyra dagar, som inte räckte långt alls. 

London är faktiskt mycket fint med sina många parker, och fina gator (Dock så ser man baksidan av alltihop när man åker tunnelbana, och det är inte vackert!). London är vackert på ett annat sätt också, det ultimata shopping utbudet!!! Jag fick ju nästan en hjärt-attack när jag kom till Oxford Street. Det var inte bara mycket affärer utan vissa var ju till och med GIGANTISKA! Topshop tex var så stort att vi spenderade fyra timmar där. Fyra! Och ändå hann jag inte med hela butiken. Helt sjukt!

 

I sommar ska jag i alla fall tillbaka till mina drömmars shopping, när jag ska på språkresa till Hastings (som ligger en timme från London) i sommar med min kusinvitamin Sara. Ska bli så jväla kul, och jag håller på att längta ihjäl mig!!!

3 veckor ska vi vara där, och det ska bli U N D E R B A R T!


Sjuk

God förmiddag!

Vaknade upp imorse med 39 graders feber. Kanon! Nej, inte direkt. Redan i fredags kände jag av halsen och så hade jag ont i huvudet, så när jag kom hem efter en lite runda på stan så gick jag och la mig och slockande direkt. Jag som aldrig annars kan sova på dagarna! Sen så har jag varit dålig hela helgen och idag också tydligen...

 

Men nu tänkte jag sätta igång med lite blogginlägg! Efter ipren och lite käk så har jag fått en massa engergi!


Frågor och Svar

 

Svar: Jag tog mig en riktig funderare på det här, och det enda jag kom på som skulle vara mitt bästa köp någonsin var faktiskt min kära väska som jag använder som allt i allo väska: till skolan, på stan, om jag ska åka bort osv. Den är super snygg och jätte rymlig!

Jag köpte den i på Topshop i London, av märket Marc Bags. Kostade runt 500-lappen.

 

Svar: Jeans jackan köpte jag på sisters förra våren, så är inte säker på om den finns fortfarande. Kommer inte ihåg hur mycket den kostade, men jag tror omkring 300-500kr. Jag håller med om att den är sjukt snygg, och kommer använda den flitigt även denna vår/sommar!

Svar: Klockan kostade från början omkring 1600kr har jag för mig, men den var på rea när pappa köpte den åt mig och då kostade den 500kr. Riktigt kap alltså!

Svar: Sist jag mätte mig var jag ca 171 centimeter lång!

 

Det är jätte kul när ni ställer lite frågor och kommenterar, så fortsätt med det! :D

(Vet ej vad som hände med bildkvaliten på vissa utav bilderna...skumt)

 

 


Ear Cuff

Den här fina klickade jag hem nyss. Jag har ingen ear cuff just nu, men har suktat efter ett x antal ett tag, och den här var så billig söt och fin så jag slog till!

 

Hade tänkt att även svara på lite frågor som jag har fått här på the blog idag, men det blev inte, så jag gör det i helgen istället. Så om ni har några frågor så passa på och ställ dem! Det är bara skit kul tycker jag! :D


Watch this watch



Hejhej!
Sitter hemma hos hos min favorit Clara just nu, och ska snart plugga lite. Men jag ville bara visa den här super fina halsbandet med en klocka på som hon hittat i sin moders garderob. Så fin!

Jag bloggar mer lite senare!  Puss♥

Djuriskt

T-shirt - Urban Outfitter | Jeans - GIna Tricot | Ringar - Guldfynd by Kenza


Halloj!

Här har ni gårdagens utstyrsel. har inte använd denna snygga t-shirt på jätte länge, hittade den längst bak i garderoben. Så den åkte på!

 

Idag har jag både pluggat, tränat och bloggat. Duktig tjej!

Nu ska jag gå och kolla på favoit programmet! Puss♥


Jag är Lucy in the sky, jag är högt över molnen


Tänndalen

I Tänndalen spenderade jag som sagt förra veckan. Jätte härligt var det! Med fint väder alla dagar utom en. Topp!

Sen att jag har världens bästa kusiner som jag åkte med, det gör ju absolut inte saken värre!

 

Nu ska jag fota dagens, sen måste jag plugga lite (mycket) och sen ska jag iväg på efterlängtad träning. Puss ♥


Hemma nu!



Hejsan allesammans!

Nu är jag hemma från de vackra fjällen (jag kom hem igår, men hann inte uppdatera då...), och sitter hemma här hos min kära vän Clara!

Tänkte passa på att visa upp två presenter som jag fick av mina kusiner i försenad födelsedagspresent! En jätte snygg väska från Lindex och en super fin ring från GinaTricot. Tack så myckeet!
Jag köpte också lite presenter till en utav mina kusiner som också fyllt år, bland annat ett SKIT SNYGGT armband som är så coolt så jag dör! Måste visa det någon dag...

Men nu ska jag plugga lite, och fråga Clara om hon har något smaskigt att dricka eller äta! Puss ♥


Right now



Såhär ser det ut här i lägenheten just nu! Haha!

Vi har precis ätit x antal portioner korv och makaroner och sitter och slappar i soffan. Förstår ni hur härligt det är här eller? Solen skiner som aldrig förr, och backarna är helt perfekta. Jag kan ju inte säga att jag hällre går i skolan direkt. Knappast!

Kram på er!


Dagens



Linne - Cheap Monday | Jeansskjorta - Åhléns | Strumpor - H&M

Nu är vi framme här i Hamra. Har en jätte mysig lägenhet som ligger mitt i backen(!), och jätte trevligt sällskap. Kan det bli bättre?
Vet ej hur uppdateringen kommer att vara, men vi har internet här i alla fall. Som tur är! Hehe....

Nu blir det fortsatt tittning på heliga Solsidan! kram!


På väg!

Sitter i bilden på väg till fjällen nu. Vi ska till Hamra, Tänndalen. Vi blir där hela veckan, och det ska bli så skönt och kul!
Efter en obligatorisk hamburge-lunch för några timmar sedan och nu nyss en stor god och nybakad kanelbulle från Statoil, så sitter jag här väldigt belåten, pluggar och lyssnar på musik.
Vi hörs mer sen tror jag, när vi kommer fram!

Definition av Vacker

 

Just nu sitter jag och sjunger med denna otroligt vackra skapelse! Bilden tog jag på Gabriella för några dagar sedan, och visst den blev helt suddig, men ack så fin!

 

Imorgon åker jag till Fjällen, Tänndalen, i en vecka så jag vet inte om det kommer att bli bra bloggning alls i veckan. Men vi får se! Kanske hinner slänga in ett inlägg innan jag åker i alla fall! Puss ♥


Vackra smycken kan man aldrig ha för många av...

 

Jag skulle vilja klicka hem varenda en utav de här, plus typ 20 till!

JFR har så sjukt snygga smycken... jag blir nästan deprimerad när jag tittar in där och vill ha allt jag ser, och kommer på att jag håller på att spara lite pengar just nu. Det går dock inte så bra med tanke på att kläder, skor, smycken och smink är det jag har i tankarna för det mesta. Haha. Tönt.


Details of today

Linne - Veromoda | Kofta - H&M | Jeans - GinaTricot | Klocka - Ur och Penn | Ringar - Primark, Guldfynd

 

Detta var den bild jag hann ta idag, mellan snabbmellis och springa i väg till bussen på väg mot gitarrlektion och fotbollsträning.

 

Blir inget mer blogga idag, måste plugga plugga! Puss  ♥


Hur mycket är klockan?

 

Gokväll!

 

Idag efter skolan så mötte jag upp min käre far för attt gå och ta kort (till ID och körkort) nere på stan. Då går vi förbi en klockaffär och pappa undrar om inte jag behöver en klocka. Jag tänker efter och kommer på att jo, det gör jag för jag har ingen!

Vi går in i affären och kommer sedan ut med denna underbart snygga klockan från Jet Set. Älskar dig papi! Puss! ♥

 

När jag kom hem så vart det första utomhusträningen för i år. Härligt! Efter en tallrik köttbullar med brunsås så är jag nu redo för sängen! Hörs imorgon!


Glitter, fabulous, wedge

Henrykole.se - 1390:-

 

Världens. Ballaste. Skor.     Jag. Vill. Ha. Men. Jag. Är. För. Fattig.

 


45 spänn

Topp - Myrorna | jeans - Cheap Monday | Armband - Guldfynd | Ringar - Miss Selfridges och Guldfynd by Kenza


Jag vet ej vad som hände med bildkvalitén på de första bilderna, men här har ni i alla fall dagens outfit. Toppen är ny och kostade 45 ynka kronor på second hand. Det gillas!


Helt sjukligt snyggt

Hon har gjort det igen!

Angelicka Blick, jag älskar dig!  Så snyggt hur hon kombinerar denna vackra spetstopp med höga, lite slitna, jeans shorts. Och sen för att inte tala om det asballa skärpet, den coola ringen och de snygga brillorna!

 

INSPIRATION!


Red Red Red

 

Röd är en färg som jag älskar , och hatar! Jag älskar den på andra och det kan vara så himlans snyggt, men på mig, tillsammans med mitt hår, det funkar inte alls! Jag har inte ett enda plagg i min garderob som är rött! Inte ett enda! Nada!

De här åtta röda plaggen tycker jag är väldigt fina, men jag skulle t.ex aldrig sätta på mig den röda tunikan, men gosh vara snygg den skulle vara på någon annan! Skorna och bikinitoppen är det enda som nog skulle kunna funka på mig. Det är faktiskt till och med så att jag blev så förälskad i bikinitoppen att jag beställde hem den... hehe.

 

Ni andra som inte har min hårfärg, GO RED!


Neon lights

Med den här lite annorlunda bilden säger jag godnatt!

 

Men innan jag loggar av så vill jag hälsa lite nya läsare välkomna! Statistiken har stigit en aning nu faktiskt, och det älskar vi! Då kan jag passa på att fråga, vad vill ni ser mer av? :D

 

Puss på er ♥


Vad jag vill sätta på mig just nu



Maxikjol - H&M | Jeans-jacka - Sisters | Örhängen och armband - Gina Tricot | Ring - Primark | Skor - DinSko

 

Det här skulle jag vilja sätta på mig nu. Jag skulle vilja träffa vännerna på stan och sitta på en mysig uteservering och dricka och äta gott. Känna solen värma på min antagligen redan fräkniga näsa. Mmmh, så gött livet skulle vara då. Jag tycker verklkigen att den här snön ska ta och smälta bort helt nu! Fast det är ju trots allt 4.3 grader hos mig just nu, så det är på god väg i alla fall. Halleluja!

 

Nu ska jag snart ta mig ut på en löprunda med min snygga vän Linnéa, härligt!


Dansa, mysa, köpa färg

 

Hello darlings!

Igår var verkligen skit kul! Var på disco och dansade aset av mig, och kvällen blev riktigt lyckad ,speciellt för min kompis! Höhö...

Dock det var lite jätte tråkigt ibland... Men men, det ska inte vara för perfekt heller!

 

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att mysa läänge på morgonen (kom i säng halv fyra...), och sen har jag köpt färg också, så förhoppningsvis så blir det att måla lite i mitt rum snarast! Awesome!

 

Jag känner hur jag uppdaterar super dåligt, och det är inga roliga inlägg. Har ingen inspiration eller tid just nu, men det kommer. Så håll ut! PUSS ♥


Angelica Blick in my ♥

 

Alltså ni förstår inte hur mycket jag älskar den här tjejen! Hon är min modeguru numero uno!

Hon är snygg, smart, snäll och så har hon den helt fantastiska förmågan att sätta ihop underbara outfits. Hon är perfekt!

 

Här ovan ser ni lite smakprov på hur hon kan se ut. Fab eller hur? Jag smider faktisk hemliga planer på att ta reda på vart hon bor, smyga in när hon sover och ha med mig en stor svart soppåse (ni vet vad jag menar?) och PROPPA den med kläder. Om hon nu mot all förmodan skulle vakna och ser mig, så får jag väl hitta på något om att jag har blivit sinnessjuk för att jag äslar hennes stil så mycket. Eller så kan jag låtsas vakna, och säga att jag måste ha gått i sömnen, och be så hemskt mycket om ursäkt och springa där ifrån. Fort som satan!

 

Om ni inte redan följer hennes blogg, gör det och klicka HÄR!


Hej!

 

Idag har varit en typisk lov-dag. Sova länge, kolla på tv, äta god frukost, spela sims (haha), varit och käkat på greken med Pappa och fixat lite i farfars♥ lägenhet. Inte för att den sista där sista var typisk. Långt i från, tack för det.

 

Nu ska jag försöka få lite plugg gjort. Har en uppsats på 2 sidor om det svenska språket som jag inte ens börjat med. KUL!


RSS 2.0