BLOGG PAUSE

 

Med en fin bild på mig och mitt hjärta från i somras, så säger jag hejdå för ett tag. Jag vet inte hur länge jag kommer att ha en pause. Kanske 3 veckor, kanske 3 månader, kanske 3 år. Jag vet inte (men det lutar väl mest åt det andranämnda). Men puss på er och ha det så bra så länge! ♥


Oh, sometimes I gotta get a good feeling, yeah

Jeansjacka - Second hand | Stickad tröja - Ginatricot | Jeans - Bikbok | Coverse - JD


New in

 

Jag visade ju upp lite snygga plagg jag gärna ville fylla ut min garderob med för någon dag sedan, och i lördags så hittade jag de här snyggingarna. Nästan precis vad jag var ute efter, hittade dock ingen vit stickad tröja som jag gärna ville ha, så det fick bli en minst lika fin ljusrosa istället!

 


Stockholm

Sitter på bussen till storstaden och är framme om 20 minuter ungefär. Ska vara hos pappa hela helgen och imorgon ska jag ägna mig åt min favorit syssla (ledtråd: börjar på s och slutar på hoppa). Längtar! Hör av mig när jag kommer hem på söndag. Kram på er!

And if Cupid's got a gun, then he's shootin'

Hola! Skolan tar upp all min tid just nu, där av superdålig bloggning. Idag till exempel, så började jag 8 och slutade 15.20. 6 lektioner, gud så kul! Sen bar det av till Kulturskolan där jag spelade gitarr i 2 timmar. Visst, det är frivilligt och roligt, men endå! Vill sova nu, men nej nej. Ska plugga första världskriget för jag har prov imorgon. Hoppas att ni inte har det, puss! ♥


10 saker du (kanske) inte visste om mig


Snappmat!! Snabbmat*

 

Hallå! Idag är jag hemma från skolan. Förkyld och näsan bara rinner på mig, men jag går till skolan imorgon i alla fall!

Här har ni ju också lite (o)intressant fakta om mig. Har ändå inget annat vettigt att blogga om så fick bli en "saker du inte visste om mig". Nu ska jag plugga. Kul.


Höstmys

 

 

Nu har jag börjat erkänna för mig själv att sommaren är slut. Inga mer 20+ dagar (knappt 15+ snart...ångest), inget mer solande = hej spöke, inga mer sommarklänningar, tunna linnen eller shorts och plugg plugg plugg.

Det är ungefär så jag ser på hösten.

Men jag ska försöka vända på det och tänka på alla bra saker som kommer med hösten. Man kommer in i rutiner igen, man kan mysa med en fin kopp med något varmt i, löven blir mycket färgladare, och framförallt, det kommer in en massa nya snygga kläder i butikerna! Just nu är jag helt inne på en massa mysiga, tjocka, stickade och mjuka tröjor och de typsika "skogshuggar"-skjortorna. Jag-måste-ha.


Munken

Testade en ny frisyr här om dagen. Gjord med hårmunk från Primark för cirka 11 kronor!


Igår hade jag en jätte trevlig och rolig dag. På eftermiddagen åkte jag ut till Forsbacka som sagt, och umgicks med min bästa vän. Lite senare så åkte vi in till Valbo och var där med en massa trevlig folk, så kom vi hem runt tolv och sen mös vi lite med färska tekakor. Toppenkväll om jag säger så! 

 

Just det. VET NI HUR KALLT DET VAR UTE IGÅR KVÄLL ELLER?!?! Jag frös seriöst till is.


Den 10:de september 2011

 

Godmorgon!

 

Idag är det hur fint väder ute som helst, så ska försöka att ta mig ut på en promenad så fort som möjligt. Skulle gärna springa, men jag har blivit förkyld. Fuck, jag HATAR att vara sjuk.

 

Lite senare så ska jag i alla fall ut till Forsbacka och plugga med Oliwia. Har så sjukt mycket plugg till nästa vecka så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Sepnderar natten där också. Ni får ha det så bra, kram!


Ett tag sen sist vi sågs

Jeansväst (armar avklippta) - Second hand | Ring - Primark | Earcuff - Style by Tyra

 

Hej mina vänner! Det var ett tag sen sist nu känner jag. Förlåt för det. Tycker ni är så gulliga när ni ändå fortsätter kika in och vissa som frågar om jag inte ska blogga snart igen. Gör mig glad!

Anledningen till att jag inte bloggat är för att jag inte haft någonting speciellt att blogga om. Och jag har inte haft lust att komma på något heller. Men nu börjar det klia i fingrarna och kameran har legat orörd på tok för länge!

 

Under tiden jag har bloggat så har skolan börjat, jag har fått en vit iphone (min beeebiiis, tack världens bästa pappa!!), jag har slutat med fotbollen och jag har tonat håret mörkare. Inget mer värt att nämnas tror jag...

 

Nu ska jag ge mig ut på en runda. Puss!


RSS 2.0