New in

Skjorta och jeans från Bikbok, båda 299:-


Sitter här och vet inte riktigt vad jag ska göra. Har varit ute och sprungit (körde intervaller, skitjobbigt!!), duschat ätit och städat. Ska kolla på match kl 7 på Kastvallen, så ska försöka få med mig någon dit. Sen ska jag träffa Catrine också. Men vad ska jag göra tills dess? Ingen aning.


Tisdag den 16:de augusti

Skjorta - Gina Tricot | Jeansshorts - Topshop | Skärp - Primark | Converse - JD


Gokväll!

Denna dag har som många andra dagar spenderats med världens bästa vän. Åkte ut till Köpis vi ett ungefär, gick där i några timmar.

Tittade bland annat på telefoner (tror och hoppas att jag ska få en vit iphone snart, iihih), objektiv, ipads, kläder och skor. Fick med mig en jättefin skjorta och ett par jättesköna jeans hem, båda från Bikbok. Visar imorgon!

 

Kom nyss in från en spontan natt-prommis runt sätra med Bella, skönt. Nu ska jag sova, hej!

 

 


I don´t remember you looking any better...


...but then again, I don´t remember you.

Boho

 

Poncho - Primark | Jeansshorts - Topshop | Skärp - Newlook | Örhängen - H&M


Kräftskiva





Godmorgon!

Kom hem igår kväll efter att ha varit på kräftskiva hos min faster i lördags. Höll på till 5 på morgonen så var ju lagomt trött i går om man säger så... Kvällen var i alla fall super med goda kräftor, trevligt folk och uppträdanden av en riktig rockstjärna utan framtänder.


Nu ska jag städa, och sen ska jag försöka få tag på min käre vän Oliwia. Hörs! ♥

Stockholm

Åker till Sthlm nu över helgen, men på måndags ska jag blogga. Ordentligt!

Ni är mitt allt, mitt liv ♥

 

Gårdagen spenderades med mina bästa vänner och vi skrattade, åt god mat, skrämdes, åt popcorn, cyklade och sov i ett båthus. Frös som --- hela natten, men fanns inte så mycket att göra åt!

 

Idag så har jag inte gjort något jätte speciellt, men framåt kvällen så gick jag och några underbara från mitt lag på ett friskis-pass i Boulognern och det var så jäkla kul! Och skönt att träna!!

 

Nu ska jag snart gå och lägga mig... Just det, jag såg att  statistiken börjar höjas nu, jätte kul! Blir så glad då :D 
Kommentera gärna, kom gärna med förslag om vad jag ska blogga om, och ställ gärna en fråga om du har en! Kram♥


Hair


Den här stunden är i resten av mitt liv.

Body - BikBok | Shorts - Topshop | Ringar - Guldfynd


Jag började dagen med att ta mig en löprunda med Bella och sen fortsatte jag träningen hemma med styrka framför MTV. Fixade mig, åt och drog ner på stan, där jag träffade världens bästa Oliwia (som jag inte träffat på mer än en vecka så jag höll på dö utav längtan!!!!).

Vi gick runt lite och satte oss sedan på Coffe House nårga timmar för fika och prat om livet. Efter det så skulle vi någonstans, men det slutade med att vi gick tillbaka till caféet och åt middag. Haha!

Sen kollade vi in lite Amerikanskfotbolls-spelande killar, dansade på gatan, frös och sjöng. Sen mötte vi upp Emil och hade det allmänt trevligt. En superdag helt enkelt! ♥ 




1 vecka i Luleå

 

Godmorgon alla underbara! Jag har bestämt mig för att fortsätta blogga, och inte stänga ner bloggen. Det är alldeles för roligt!

 

En vecka (måndag till måndag) har jag spenderat i Luleå hos min mormor och morfar tillsammans med världens bästa Clara, mamma, min morbror och mina små kusiner. Mormor och morfar bor i en mysig by som heter Måttsund två mil utanför Luleå, så himla skönt och lugnt där.

 

Veckan har bestått av 18 timmars åkande av bil, fotbollspel, lek, bad, sol, mat, bärplock, festival, Håkan Hellström, Daniel Adams-Ray. sång, dans, hoppande, roliga människor, shopping, glass, skratt, give-me-five och mycket mycket mer. Tack för att du ville följa med Clara och göra den här veckan till en vecka att minnas! ♥

 

Lägg också märke till den sista bilden. Vilken tycker ni var finast, vänster eller höger? Själv tycker jag lätt att det är höger som är finast!!!



Bloggbajs

Hejsan alla fina! Jag vill bara säga att jag suger på att blogga. Jag säger att jag ska, men jag gör det inte. Så förlåt för det. Känner inte alls någon blogglust och jag känner inte att jag har nårga fina bilder. Men, när jag kommer hem så SKA jag ta tag i det här. Eller så stänger jag ner bloggen. Det får bli antingen eller.

Puss på er ♥

I norrbottens djupa skogar





Örhänge - Primark | Linne - Gina Tricot | Jeansshorts - Second hand | Skjorta - Gina Tricot |
Ringar - Primark, Guldfynd by Kenza & Six

Staden i norr






Nu är jag och världens bästa Clara 75 mil norr om Gävle, i en stad som kallas Lule! Körde upp hit i måndags, och de senaste dagarna har bestått av shopping, god mat, cykelturer, lekandes med kusiner, båtåkande, solande och badande. Låter det lika toppen som det är? Det hoppas jag!

Ska försöka blogga här uppe med lite outfits osv. Har ju en egen fotograf med mig!

Puss ♥

RSS 2.0