Falling in love with romance

 

Om ni inte vet vad ni ska ha på er på skolavslutningen, så köp för gud skull någon utav de här. Så underbart fina och söta! Nästan, nästan, nästan så jag ångrar köpet av min egen... Från BikBok allihopa ♥

 

Har nästan tappat lite blogglust, vet ej varför. Men det skulle bli mycket roligare om ni kommenterade lite mer! :)


Denim + ''tegelröd'' = Lovely

Jenasjacka - Second hand | Linne - H&M | Chinos - MQ | Ring - Åhléns


Så här ser såg jag ut idag. Älskar färgen på mitt linne tillsammans med den blå denim färgen!

 

Nu ska jag gå och lägga mig, ha det bäst ♥


Snygga bikinis från H&M

 

Om precis en månad så är jag och mamma i Grekland vid den här tiden. Gaah, längtar!

Börjar i alla fall fundera på bikinis, och vet av erfarenhet att man måste vara ute i god tid om man ska vara säker på att man får i rätt storlek osv. Den röda har jag faktiskt redan köpt för någon månad sedan, fast dock inte underdelen (täcker ju fasiken inte ens halva arslet...), och de andra funderar jag på att köpa. I alla fall en utav dem! Ska till Stockholm om ungefär två veckor kasnke, för att gå på ett informationsmöte om språkresan som jag ska åka på i sommar, och då kanske jag hinner prova lite bikinis också, eftersom att ingen utav de här finns i Gävle, vad jag sett.

 


Just lika a dream

En otoligt vacker och underbar bild på Linnéa, som Linnea stylade och jag fotade i måndags.


Hej allihopa! Har inte haft tid att blogga nu när skolan började, men imorgon så är jag ledig hela eftermiddagen, så då ska det bloggas! 

Idag har jag både varit på en lång gitarr-lektion och tagit en löprunda med Bella, som avslutades med lite styrka. Lovely!

 

Nu ska jag gå och kolla på favoriten Grey´s Antaomy. Vi hörs imorgon ♥


Spring is pretty, and so is my outfit today

Linne - H&M | Kjol - Weekday | Skärp - Mammas gamla | Väska - Accent | Solisar - Lindex


Idag var det så himla varmt så man behövde varken ha jacka eller byxor på sig, och det gillar ÄLSKAR jag verkligen. Wihoooo!


En dag i parken

 

Denna underbart härliga dag spenderade jag i solen med två underbara människor! Den ena hette Oliwia och den andra Fanny. Vaknade också upp med Fanny efter att haft en super kul kväll! Jag och Fanny sprang faktiskt innan vi åkte ner på stan också. Duktiga tjejer!

 

Nu ska jag gå och kolla på en film. Dagens kommer upp sen! Puss ♥


Kiss me, k-k-kiss me, infect me with your love and fill me with your poison.

 

Bild innan Club Heat i torsdags!


Just nu sitter jag och Fanny och dunkar sönder väggarna med Fannys super bra Parteeeey lista (som ni hittar ->här<-), och ska väl sitta här ett tag till, haha!

 

Idag har jag stått i kiosken på treffen med Kaisa och några andra härliga! Det var någon division 3 match för herrar tror jag, och inte liiiite snygga killar det kom och kolla? Nejnej. Glad tjej!

 

Ha de bra, puss !


Beautiful day

Jeansjacka - Second hand | Halsduk - Gammal från Gina | Tunika - Monki | Väska - Lindex | Ring - Miss Selfridges | Ear cuff - Style by Tyra


Detta hade jag på mig för några dagar sedan, när jag sprang omkring på stan någonstans!

 

Idag har jag tränat fotboll för första gången på typ 4-5 veckor, och det var så kul! Fast det är det ju alltid med brudsen! Så sköna allihopa ♥

 

Nu ska jag snart gå och lägga mig, sov ju inte så mycket i natt för kom hem typ halv två, gick och la mig en timme efter det typ. PARTEEEJJJ!


JAG SKA ÅKA UTOMLANDS!!!!

 

Den 28 Maj åker jag till Lesbos, Grekland med mamin min! Ska bli så roligt! Vi ska bo precis vid stranden (typ på den), och det kommer bli huuur hääärligt sooom heelst!!

 

LÄNGTAR IHJÄL MIG!


Skolavslutningsklänning

Osminkad, risig tjej.


Idag var jag och mamma ner på stan lite snabbt och köpte denna underbart söta klänningen! 249 kronor kostar den och kommer från H&M. Har kollat in den ett tag, men den har ej funnits i min storlek, bara i 40 och 42. Men igår hade de fått in en 36:a så jag la undan den till idag snabbt som tusan! Och nu är den min :D

Dock så är den lite kort. Antar att det är eftersom att jag är ganska så lång... Får se till att inte böja mig fram för mycket i den. Haha!  (HOPPAS OCKSÅ ATT JAG ÄR LIIIITE BRUNARE NÄR DET ÄR SKOLAVSLUTNING!!)




Glad Påsk!

 

Glad påsk allesammans! Och förlåt för att jag inte bloggat fast jag sagt att jag ska... Men jag har inte varit hemma på två dagar (har varit hos denna filur), så jag har inte kunnat blogga. Men jag har fotat dagens, och lite andra bilder som kommer upp ikväll.

 

Nu ska jag ta på mig träningskläder och cykla iväg mot Emelie!

 


Blå himmel, påskfjädrar, vänner & fotbollsmatch

 

Idag har jag varit med Catrine och Linnea, som jag inte varit med på evigheter (i alla fall Catrine!) och det var hur trevligt som helst det! Jag och Linnea tog lite fina bilder som ni ser åvan. Älskar färgerna!

 

När de hade åkt hem så kom Kaisa över, och vi pratade och åt äppelkräm, haha! Efter ett tag så cyklade vi iväg och kollade på när vårt lag, som är världens bästa lag, spelade match. Tyvärr så vann vi inte för motståndet var riktigt bra måste jag säga. Fast det var vi också!

Nästa vecka ska jag börja träna igen (om inte kanske tjuvstarta denna vecka) och det ska bli sååå skönt och kul! Längtar!

 

Nu ska jag gå och lägga mig. Puss ♥


What are words when you really don´t mean them when you say them

 

Jeansskjorta - Åhléns | Strumpbyxor - BikBok | Ringar - Six , Guldfynd


Köpte ett nytt nagellack från Isadora i helgen och målade på det igår. Hur snyggt?! Blir super glad av att titta på mina händer nu!


Weekend shopping

 

I lördags så var det ju så otroligt fint väder, så jag och mina kusiner (som var här från sthlm hela helgen) åkte ner på stan, och besökte för första gången Erikshjälpen, en jätte stor second hand affär på Brynäs.

Kan verkligen rekomenderas! Vi hittade bl.a en MASSA snygga jackor, men alla kunde ju förstås inte följa med hem...

Billigt är det där också! Köpte jeansjackan för hundra riksdaler och jeansskojrtan (som jag klippte av ärmarna på) för trettiofem riksdaler. Jag köpte också ett par höga jeans, som jag ska gör om till shorts, för femtio riksdaler. Hur billigt?!?! Mycket bättre än Myrornas inne i stan, där det är mycket dyrare + att det luktar gammalt där inne och kläderna luktar gammla fast man tvättat dem. Erikshjälpen ska jag lätt göra ett återbesök till!

 

Shortsen köpte jag på H&M för runt 200-lappen!


Simple like this

 

T-shirt - Gina Tricot | Jeans - BikBok | Skärp - Mammas gamla | Skor - DinSko | Halsband - Mammas gamla | Ringar - Ur & Penn, Guldfynd by Kenza


Lördagkvällens!


 


I love you spring!

 

Hallå alla underbara! Nu är min bloggpause över, och denna vecka ska jag uppdatera så mycket jag kan!

 

Jag tänkte börja med att berätta hur bra jag mår just nu. Vädret den här helgen har ju varit helt otroligt! Man kunde ju vara ute i t-shirt liksom! Whohoo! :D

Sen har jag som ni ser fotat en massa vackra blommor som nu har slagit ut i vår trädgård. Så vackert!

 

Nu ska jag ladda över lite bilder på datan, och sen blir det mer uppdatering!


1 vecka

Det blir inget bloggande nu på en vecka. Har inte haft någonting att blogga om som ni kanske märkt, och nästa vecka så har jag massor med prov, inlämningar och redovisningar som ska göras innan det efterlängtade påsklovet. Men på lovet blir det bloggning kan jag lova! Puss♥


Åka utomlands!

Bild från Google


Grekland, Santorini. Kan det vara vackrare? Jag vet inte. Tror inte det! Dit håller jag och mamma i alla fall på och kollar på en resa i slutet av maj. Kan jag bli lyckligare? Jag vet inte. Tror inte det! :D Om inte till Santorini så blir det någon annan Grekisk ö skulle jag tro. Åker gör vi i alla fall! Wiiiiiiee!!!

 

Jag vet att jag inte uppdaterar så ofta, men jag har ingen inspiration just nu. Men den kommer nog

Ha det bra, puss♥



Walking on sunshine

Kofta - Mammas | Linne - Gina Tricot | Jeans - Gina Tricot | Converse - Scorett | Klocka - Ur och Penn | Ring - Gina Tricot


Gårdagens våriga outfit (och dagens, fast med andra smycken, för den delen), som togs i solsken. Våren är här, och jag är HAPPY! Det blev lite mycket Gina Tricot också kände jag, men vafan! 

 

Nu ska jag gå och lägga mig! Puss♥


Trassel

 

Alltid ska det bli lite annorlunda när jag och Clara ska fota!


Idag när jag och Clara kom hem från skolan, så gick vi och köpte extra god mellis, med ririfrutti och nybakt bröd. Mmmmh, mys! Det är sådant som lyser upp en tråkig vardag, och min älskade lilla Claris förstås.

Älskar dig min fru!♥

 

Nu ska jag plugga lite, hörs senare! :)


Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag

 

Hejsan alla söta!

 

Idag blev ingen bra bloggning dag. Har inga bilder osv. Men jag har faktiskt tagit ett dagens, bara det att bilderna sitter i en annan Fannys kamera, och jag kan inte få dem idag...

 

Men imorgon blir det mycket bättre bloggning med oufits! :) Ha det! ♥


Nöff

 

Såhär snygg kan man vara om man heter Solén i efternamn! Det ni....

 

I fredags var det begravning för min Farfar♥, och det var så vackert. Allting toppades med att det var en man som spelade så underbart fint på trumpet. Det kanske inte låter att alls passa in på en begravning, men det var så fint! Efter åt så spenderades tiden med familjen. Min söta kusin och jag visar ju också upp hur otroligt snygga man kan vara på denna bilden ovan!

 

I lördags så var det en heldag med mitt älskade lag som får en att skratta hela tiden. Vi hade lite genomgångar av säsongen, och hur vi skulle träna och ha för mål osv. Sen hade vi ett par underbart roliga lekar och tävlingar och alla blev helt galna nästan (okej, jag blev det i alla fall.... Jag gjorde en lapdance, var Martin Stenmark, och blev tvungen att slicka på en toalettsits. Bland annat! Haha). Så jävla kul! Kvällen slutade med att jag höll på att gå och lägga mig med ihop växta ögonbryn och mustasch (läs: kajalpenna), men en lagkamrat påminde mig om att det nästan va svårt ens se på mig. Haha!

Vaknade upp med alla underbara och käkade lite frukost, och sen så fortsatte dagen tills vi åkte hem. Älskar er tejejer!♥


Nu ska jag sova. Puss puss!


RSS 2.0