Föralltid

Jag och Yang, den underbart fina bruden!


Idag har jag varit på ett bröllop där pappas bästa kompis gifte sig och fotograferat lite. Det var jätte fint, och jag älskar bröllop eftersom att det är så fint att se när två personer älskar varandra och kommer att leva med varandra föralltid (förhoppningsvis)!

 

Jag är en sådan där tjej som redan sen jag var ungefär fem år har planerat och drömt om mitt bröllop. Jag vill ha ett stort bröllop med mycket folk, mycket blommor och jag ska ha världens finaste vita klänning på mig... Haha, töntig jag känner mig nu, men jag kan inte ro för det!


Häng

 

Idag har jag hängt med två filurer som heter Emmy och Linnea. Vi började dagen med att hänga lite på beachen, men det var alldeles för molnigt. Då drog vi oss hemåt och hängde lite i mitt rum. Efter ett tag så gick vi till en lekplats och hängde där. Sen gick vi hem och hängde på min altan. Det var roligt att hänga!


Det är lika synd om dig som det är om en vissen blomma

Blommor är så vackra. Bara växer där och ser fina ut, medans de väntar på att bli fotade. ♥

 


Du måste älska dessa ögon

Fannys ögon. Ett ord. Kärlek.


Jag och Fanny fotade för någon dag sedan, och då tog vi en massa olika bilder. Bl.a de här fina ute på min gräsmatta. Kommer mer någon annan gång!

 

Kom hem från valbo vid halv elva, tidigt. Men imorgon ska jag upp tidigt för jag ska åka och bada och sola. Äntligen!


Dark lips, pale face

Bilder på mig, tagna av mig. Fin fint!


Godmorgon solstrålar! Gick faktiskt upp halv nio idag, med tanken att jag skulle gå ut och gå innan frukost. Men jag blir ju hungrig ungefär precis när jag stiger upp, så jag kom på att jag inte skulle orka ta mer än tio steg innan jag behövde lite mer energi. Därför åt jag frukost ändå, och ska nu ut och gå en riktigt lång promenad med mamman min. Senare idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får väl ha lite kvalitetstid med mamma. Sen framåt kvällen så ska jag träffa Kaisa.

 

Vi hörs ♥

 


Who would have known how bittersweet this would taste?

Kofta - Ginatricot | Shorts - Topshop | Topp - Ginatricot | Coverse - JD

Kass kvalité på bilden jag vet.


Idag har jag hängt med världens bästa vänner. Älskar er så mycket så jag vet inte vad. Tack för att ni finns! ♥

Vi satt i boulognern och bara pratade och busade lite, plus att jag åt en super god räkröra-sallad.

 

 

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska uppdatera bättre någon gång i livet ♥


Vill inte tänka mer men jag kan inte sluta hoppas

Poncho - Gammal | Skärp - Primark | Jeansshorts - Topshop


Den här ponchon införskaffades när jag var 9 år gammal, och var då en utav mina finaste klädesplagg. I 6 år har jag sparat den för att jag alltid tyckt att den har varit för fin för att slängas eller ge bort, även fast jag inte använt den på säker 5 år. Hade dock helt glömt bort den, och blev överlycklig när jag hitatde den i garderoben för någon dag sedan. Ska verkligen börja använda den igen!

 


Jag är tillbaka, med lite nytt och fräscht!

Före:

Efter:

 

Hej! Nu är jag hemma i Sverige igen och jag har haft en toppen resa och fått vänner för livet! Mer om språkresan kan jag berätta senare någon gång, och då får ni bilder också.

 

Kände att jag inte riktigt trivdes med min header så jag bytte, vad tycks? Lite lik min gamla header jag hade förut om ni kommer ihåg? Tykcer i alla fall att denna var fin i all sin enkelhet! :)


RSS 2.0