Lilla Lady

Bild från dagens lilla fotografering


Spenderade som sagt natten hos Fanny, och halva dagen. Vi mös, fixade oss, käkade och fotade. En vanlig Fanny&Fanny dag helt enkelt!

Väl hemma så har jag inte gjort något speciellt. Ska snart i väg på fotbollsträning och träffa världens underbaraste tjejor. Det ni !


@ fanny´s place



Hola! Sitter hemma hos den här snyggingen just nu. Kollar lite på Wallander och käkar vindruvor:
Livet leker i bland.
Imorgon blir det lite fotografering skulle jag tro, men det får vi se. I veckan är det sportlov ♥


Daniel ♥

Denna människa är så jäkla bra! Det går inte att beskriva! Jag hade inte alls lyssnat på kära Daniel särsklit mycket , för utom Gubben i lådan, men nu är jag helt frälst. Nu sitter han inramad i en 70x50 ram på min vägg, och där finns också en autograf och ett hjärta... hihi :D

Vacker är han också. Alltså han är sååå fin! Hans ögon... oh mah gahwd! (ja, jag är avundsjuk på Fanny...)


LillFanny 14 år!

Gokväll! I am back! Awesome right? :D

 

Gårdagskvällen spenderades med att överraska Fanny som fyllt 14 år i Torsdags. Jag, Clara, Linnéa och Oliwia hade fixat med att vi skulle hem till Fanny och äta först, sen ut på en överraksning. Efter kontakt med hennes mamma så fixade vi allt och hela kvällen gick som smort! Så jäkla lyckad!

På bilderna över ser ni hur Fanny öppnar sina STORA paket (banan lådor fyllda med tidningspapper), som innehöll en trosa och i den andra en ögonbindel. Med ögonbindeln på så åkte vi i väg med en rosa limousine (en blå saab) med en super chafför (handbromsvänding, två varv i rondeller, tvärnitar) tills vi tillslut kom fram till Maxim (Det tar egentligen 5 min att åka dit, men för oss tog det 25). Där fick Fanny stå med bindeln på tills vi kom in, och där spelade Daniel Adams-Ray! Glad blev hon och lyckliga blev vi!

 

Bästa kvällen på mycket länge! Godnatt!


Tragisk vecka

Hejsan allesammans!

 

Denna vecka har varit skit. Så att ni vet. Jag har tappat bort saker, tappat saker i golvet så att de gått sönder i tusen bitar, spillt ut ett mjölkpaket på pappa, drällt smoothie över hela diskbänken, missat att vi har läxor hit och prov dit och så nu det sista (som inte handlar om min klantighet), så har min farfar gått bort.

 

Pappa hittade Farfar i sin lägenheten i eftermiddag. Det är så hemskt. Pappa och hans syskon hade bara farfar kvar då farmor gått bort i cancer innan jag föddes, och nu har de ingen pappa heller. Fan, världen är så jäkla orättvis. Dock så var detta inte riktigt en överrasking för farfar har haft problem med hjärtat i flera år, men man blir ändå lite chockad. Än annan sak som är hemsk är att min faster fyller år idag också. Det är så sorgligt.

 

Blir ingen mer bloggning nu förrns kanske på söndag. Sen ska jag ta tag i det här bloggandet! ♥


Ny frissad

Min hand ville också säga hej!


Idag tog jag en sväng förbi frisören. Ville bli av med lite slitna toppar och frescha till det lite!

Blev väl helt okej nöjd, men jag vet inte riktigt hur kort det blir när jag inte har plattat... Hoppas inte för kort. Jag får alltid ångest när jag ska till frissan för jag vill inte ha mitt hår kortare, det ska vara längre! :( Men jag måste ju ändå klippa topparna ibland.

När jag skulle klippa mig så fick jag en ganska ung kille som verkade lite nervös, och när han skulle klippa så skakade hans händer....! Det var jätte läskigt, men det gick bra. Höll på att freak ur ett tag dock... hehe

 

Var ju i Stockholm i söndags och kom hem sent, och igår hade jag träning och läxa. Så det blev ingen uppdatering då. Ska visa vad jag köpte någon dag snart också!


It´s a good thing tears never show in the pouring rain

Tröja - Second hand

Jeans - Gina Tricot

Skärp - Mammas gamla

Ring - Åhléns

 

Så här såg jag alltså ut idag, eller under kvällen i alla fall! Va på lite partaj hemma hos en klasskompis som fyller år. Käka pizza, kolla på film och myste.

 

På dagen idag så har jag faktiskt second hand fyndat för första gången! En topp, denna tröja/kofta här uppe, och en mysig jacka som går under namnet "djuret" just nu. Dock är den inte riktigt min, utan fannys.... jag var lite osäker på om jag ville ha den eller inte, men det ville fanny så hon köpte den. Men vi kom överräns om att jag kanske (jag kommer att göra det) skulle betala halva och så skulle vi dela på den. Och det låter ju helt okej för mig! :D

 

Imorgon så åker jag till stocklahoma och shoppar dagen ut! Vi hörs!


Linnea Sundling

Lovely Linnea måste ju vara en utav de snyggaste som finns?

Själv är jag snyggast bakom kameran, där inte syns jag inte så mycket!


Dagen har sätt ut följande: prao, gitarrlektion, Linnea!

Toppen dag tycker jag! (Jag åt en helt nybakad semla på bageriet där jag praoar och den var lite superduper god... Men schhh! Det är en hemlis!)


BIKBOKBIKBOKBIKBOKBIKBOK

Bikbok är helt klart min favorite store just nu (Maria Montazami moment)! Förut hittade jag aldrig någonting där, men nu hittar jag ALLTID något. Farligt värre....
Jag vill också meddela att bodyn redan är införskaffad!
'
Idag är det sjätte sjuk-dagen i rad. ÅH VAD JAG HATAR ATT VARA SJUK!!! Nu har har jag ont i örat också, så jag har säkert öroninflammation med min tur!  Jag som skulle börja min prao idag på City Gross bageri...
'
Så idag blir det väl en tråkig dag som alla andra.... Ha det bra, och hoppas att ni mår bättre än mig! ♥

Fångad av en stormvind

Det här måste vara en av mina favorit bilder. Helt klockren!

Haha Clara förlåt, men jag var tvungen att visa denna underbara bild för mänskligheten!


Idag har jag kollat på film, The last song, och den var jätte bra. Jag dog ju lite också, eftersom Liam Hemsworth typ är den snyggaste kille jag någonsin sett. But let´s not talk about that right know.

Resten av dagen har jag bara vilat upp mig så att jag ska bli frisk någon gång, och sen på kvällen så lekte jag och Clara kiskmongon (eller kioskbrudar? haha, clara) i ik sätras kiosk. Var inte så många där, men kul hade vi ändå ;)

 

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag. Sova bort min äckliga näsa och onda hals. Godatt!


Ida Sjöstedt aw 11

Jag blev kär i de här klänningarna! Har kollat på Ida Sjöstedts senaste kollektioner men jag har inte gillat något speciellt mycket. Men den här höst/vinter kollektionen va super fin!

Jag föll extra mycket för de här kreationerna, och de får mig att börja längta efter sommar ännu mer! Trots att kollektionen är för hösten och vintern... höhö

 

Känner ni igen någon förresten? Jag tycker nämligen att en utav modellerna är lite snyggare än de andra.... håller ni inte med?


Kan inte hålla mig!

Nej, fasiken, nu kan jag inte hålla mig från att blogga! Trots att jag lovat mig själv att inte blogga förrän jag har gjort om designen klart. Jag håller på, men har inte så mycket bilder och inspiration just nu, men jag och Fanny ska åka ut till ett jätte fin ställe (förhoppningsvis) och fota på söndag. Så då kanske det händer något! :D

 

Jag har varit sjuk nu i 3 dagar och hemma från skolan. Har/hade feber och ont i halsen. Som plåster på såren så fick jag en jätte god semla av min gulliga pappa. Söt som socker (semlan alltså, inte pappa riktigt)!


RSS 2.0